Pace

45 minutes of intervals combining rowing machines with weights and functional training for the ultimate full-body workout. We set the pace… just bring the effort. Challenging for quick results.

In Studio 2. Follow a circuit of tempo, tabata and endurance rowing mixed with floor work and culminating with a challenge.

Next classes

Monday 23 October 2017

  • 13:15 — 14:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book
  • 17:45 — 18:30
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book
  • 18:45 — 19:30
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book 2 spaces
  • 19:45 — 20:30
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book

Wednesday 25 October 2017

Thursday 26 October 2017

  • 13:15 — 14:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book

Saturday 28 October 2017

  • 08:00 — 08:45
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Heloise
    Info Book Book
  • 09:00 — 09:45
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Heloise
    Info Book Book
  • 10:00 — 10:45
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Heloise
    Info Book Book

Sunday 29 October 2017

  • 12:30 — 13:15
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Emma
    Info Book Book
  • 13:30 — 14:15
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Emma
    Info Book Book

Monday 30 October 2017

  • 13:15 — 14:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book
  • 17:45 — 18:30
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book
  • 18:45 — 19:30
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book
  • 19:45 — 20:30
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book

Wednesday 1 November 2017

  • 06:15 — 07:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book 2 spaces
  • 07:15 — 08:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book 1 space
  • 08:15 — 09:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book
  • 17:15 — 18:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Paddy
    Info Book Book
  • 18:15 — 19:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Paddy
    Info Book Book

Thursday 2 November 2017

  • 13:15 — 14:00
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book

Saturday 4 November 2017

  • 08:00 — 08:45
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book
  • 09:00 — 09:45
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book
  • 10:00 — 10:45
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Ania
    Info Book Book

Sunday 5 November 2017

  • 12:30 — 13:15
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book
  • 13:30 — 14:15
    Pace
    45 mins in Studio 2
    with Carl
    Info Book Book