Accelerate

Straight up spin. Low impact, high energy cycling for 45 minutes. Soundtrack and instructors to match.

In Studio 3. You can bring your own cleats (Shimano spd mtb) but otherwise your normal trainers will work. Increase or lower your resistance so that you spin to the beat.

Next classes

Friday 24 November 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Freddie
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Freddie
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Join Waitlist
  • 10:30 — 11:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Join Waitlist
  • 18:00 — 18:45
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Louenna
    Info Book Book

Saturday 25 November 2017

  • 08:15 — 09:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Louenna
    Info Book Book
  • 09:15 — 10:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Liberty
    Info Book Book
  • 10:15 — 11:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Davina
    Info Book Book
  • 11:15 — 12:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 12:15 — 13:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Tara
    Info Book Book

Sunday 26 November 2017

  • 08:15 — 09:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Ben
    Info Book Book
  • 09:15 — 10:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Ben
    Info Book Book
  • 10:15 — 11:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 11:15 — 12:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 12:15 — 13:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Lea
    Info Book Book

Monday 27 November 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Kirby
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book

Tuesday 28 November 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Freddie
    Info Book Book

Wednesday 29 November 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Davina
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Lea
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 13:00 — 13:45
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book

Thursday 30 November 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Louenna
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Helen
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Helen
    Info Book Book

Friday 1 December 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Freddie
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Freddie
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 10:30 — 11:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 18:00 — 18:45
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Tara
    Info Book Book

Saturday 2 December 2017

  • 08:15 — 09:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Helen
    Info Book Book
  • 09:15 — 10:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Lea
    Info Book Book
  • 10:15 — 11:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Ben
    Info Book Book
  • 11:15 — 12:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 12:15 — 13:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Tara
    Info Book Book

Sunday 3 December 2017

  • 08:15 — 09:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Ben
    Info Book Book
  • 09:15 — 10:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Ben
    Info Book Book
  • 10:15 — 11:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 11:15 — 12:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 12:15 — 13:00
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Lea
    Info Book Book

Monday 4 December 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Kirby
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book

Tuesday 5 December 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with India
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Freddie
    Info Book Book

Wednesday 6 December 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Davina
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Lea
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Heloise
    Info Book Book
  • 13:00 — 13:45
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Rebekah
    Info Book Book

Thursday 7 December 2017

  • 06:30 — 07:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 09:30 — 10:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Louenna
    Info Book Book
  • 18:30 — 19:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Helen
    Info Book Book
  • 19:30 — 20:15
    Accelerate
    45 mins in Studio 3
    with Helen
    Info Book Book