Carl Van-Heerden

Carl is our Southern Hemisphere boy. As an ex Ad-man, he originally found his passion for training through running, and has completed marathons and ultra-endurance races across Europe and South Africa. More recently his training has taken him into competitive CrossFit events. His Cycle classes are metrics based to help you track results. His Circuit classes focus on strength & conditioning. And as Head of Lift+Row, he creates the class programming.

Next Classes

Sunday 22 July 2018

Monday 23 July 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Wednesday 25 July 2018

  • 06:30 — 07:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book

Thursday 26 July 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Saturday 28 July 2018

  • 08:15 — 09:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book

Sunday 29 July 2018

  • 09:00 — 09:45
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 10:00 — 10:45
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 11:00 — 11:45
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:00 — 12:45
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 13:00 — 13:45
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Monday 30 July 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Tuesday 31 July 2018

  • 12:30 — 13:15
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Wednesday 1 August 2018

  • 06:30 — 07:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book

Thursday 2 August 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Sunday 5 August 2018

Monday 6 August 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Wednesday 8 August 2018

  • 06:30 — 07:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book

Thursday 9 August 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Sunday 12 August 2018

  • 09:00 — 09:45
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 10:00 — 10:45
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 11:00 — 11:45
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:00 — 12:45
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 13:00 — 13:45
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Monday 13 August 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Wednesday 15 August 2018

  • 06:30 — 07:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:30 — 08:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book

Thursday 16 August 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Circuit
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book

Sunday 19 August 2018

Monday 20 August 2018

  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in Studio 3
    with Carl
    Info Book Book
  • 12:30 — 13:15
    Lift+Row
    45 mins in Studio 1
    with Carl
    Info Book Book