Timetable

Time

Studio 1

Studio 2

Studio 3

Studio 4

  • 6
  • 0615
  • 0630
  • 0645
  • 7
  • 0715
  • 0730
  • 0745
  • 8
  • 0815
  • 0830
  • 0845
  • 9
  • 0915
  • 0930
  • 0945
  • 10
  • 1015
  • 1030
  • 1045
  • 11
  • 1115
  • 1130
  • 1145
  • 12
  • 1215
  • 1230
  • 1245
  • 13
  • 1315
  • 1330
  • 1345
  • 14
  • 1415
  • 1430
  • 1445
  • 15
  • 1515
  • 1530
  • 1545
  • 16
  • 1615
  • 1630
  • 1645
  • 17
  • 1715
  • 1730
  • 1745
  • 18
  • 1815
  • 1830
  • 1845
  • 19
  • 1915
  • 1930
  • 1945
  • 20
  • 2015
  • 2030
  • 2045
  • 21
  • 2115
  • 2130
  • 2145
  • 22
  • AM
    toggle
  • 06:15 — 07:00
    Cycle
    45 mins in studio 3
    with Carl
    Book
  • 06:15 — 07:10
    Lift+Row
    55 mins in studio 1
    with Ben
    Book
  • 06:45 — 07:30
    TRX
    45 mins in studio 2
    with Joe
    Join Waitlist
  • 07:00 — 07:55
    Power Yoga
    55 mins in studio 4
    with Miranda
    Book
  • 07:15 — 08:00
    Cycle
    45 mins in studio 3
    with Carl
    Book
  • 07:20 — 08:15
    Lift+Row
    55 mins in studio 1
    with Ben
    Book
  • 07:45 — 08:30
    TRX
    45 mins in studio 2
    with Joe
    1 space
  • 08:00 — 08:55
    Power Yoga
    55 mins in studio 4
    with Miranda
    Book
  • 09:15 — 10:00
    TRX
    45 mins in studio 2
    with Joe
    Join Waitlist
  • 09:30 — 10:15
    Cycle
    45 mins in studio 3
    with Kirby
    Book
  • 09:30 — 10:25
    Lift+Row
    55 mins in studio 1
    with Paddy
    Book
  • 09:30 — 10:25
    Mat Pilates
    55 mins in studio 4
    with Emily G
    1 space
  • 10:45 — 11:40
    Lift+Row
    55 mins in studio 1
    with Paddy
    Book
  • PM
    toggle
  • 12:15 — 13:10
    Mat Pilates
    55 mins in studio 4
    with Sophia
    Book
  • 12:30 — 13:25
    Lift+Row
    55 mins in studio 1
    with Carl
    Book
  • 13:15 — 14:10
    Mat Pilates
    55 mins in studio 4
    with Sophia
    Book
  • 16:00 — 16:55
    Circuit
    55 mins in studio 1
    with Em
    Book
  • 16:00 — 16:45
    TRX
    45 mins in studio 2
    with Paddy
    Book
  • 17:15 — 18:10
    Circuit
    55 mins in studio 1
    with Em
    Book
  • 18:00 — 18:55
    Power Yoga
    55 mins in studio 4
    with Ines
    Book
  • 18:00 — 18:45
    TRX
    45 mins in studio 2
    with Paddy
    Join Waitlist
  • 18:30 — 19:25
    Circuit
    55 mins in studio 1
    with Dominic
    Book
  • 18:30 — 19:15
    Cycle
    45 mins in studio 3
    with Heloise
    Book
  • 19:00 — 19:55
    Power Yoga
    55 mins in studio 4
    with Emily
    2 spaces
  • 19:00 — 19:45
    TRX
    45 mins in studio 2
    with Paddy
    1 space
  • 19:30 — 20:15
    Cycle
    45 mins in studio 3
    with India
    Book
  • 19:45 — 20:40
    Circuit
    55 mins in studio 1
    with Dominic
    Book
  • 20:00 — 20:55
    Stretch
    55 mins in studio 4
    with Emily
    Book